Wash the lemon and cut it in half. Remove some zest with a grater for decoration. To serve, grate the cheese on a fine grater. Peel the garlic, wash the avocado and cut into cubes, peel and pit. Prepare the blender.
Вымойте лимон и разрежьте его пополам. Снимите теркой немного цедры для украшения. Сыр для подачи натрите на мелкой терке. Почистите чеснок, вымойте авокадо и нарежьте кубиками, почистите и освободите от косточки. Приготовьте блендер.
Cook the pasta. Place a pan of water on the fire, add salt. When the water boils, add the spaghetti and cook according to the instructions, stirring occasionally. When the spaghetti is cooked, drain it in a colander.
Сварите пасту. Поставьте кастрюлю с водой на огонь, добавьте соль. Когда вода закипит, положите в нее спагетти и варите согласно инструкции, изредка помешивая. Когда спагетти сварятся, откиньте их на дуршлаг.
Make the sauce. Place the garlic cloves in a blender bowl, pour in the olive oil and squeeze the juice from the lemon, blend until smooth. Place the avocado in a blender. Add salt and pepper to taste and mix again until smooth.
Сделайте соус. Положите в чашу блендера зубчики чеснока, влейте оливковое масло и выжмите сок из лимона, перемешайте до однородности. Авокадо положите в блендер. Добавьте соль, перец по вкусу и повторно смешайте до однородности.
Mix the paste. When the sauce is ready, pour it into the pan with the spaghetti and stir.
Смешайте пасту. Когда соус будет готов, вылейте его в кастрюлю со спагетти и перемешайте.
Serve the pasta in deep bowls, sprinkled with finely grated hard cheese. You can also decorate the dish with lemon zest, the juice of which was used for the sauce.
Подавайте пасту в глубоких тарелках, посыпав мелко натертым твердым сыром. Также можно украсить блюдо цедрой лимона, сок которого использовали для соуса.