Wash and dry the cherry tomatoes, cut them into halves. If using large balls of mozzarella cheese (bocconcini), cut it into small cubes.
Помойте и просушите помидоры черри, разрежьте их на половинки. При использовании крупных шариков сыра моцарелла (боккончини) нарежьте его небольшими кубиками.
Boil the spaghetti. Add 1 tsp. salt into the water, bring to a boil, add spaghetti. Stirring, cook according to the instructions on the package until al dente - i.e. undercooking for about 2-3 minutes. Drain the water.
Отварите спагетти. Добавьте 1 ч.л. соли в воду, доведите до кипения, добавьте спагетти. Помешивая, отваривайте в соответствии с рекомендациями на упаковке до состояния "аль-денте" - т.е. недоваривая примерно 2-3 минуты. Слейте воду.
Stew the cherry tomatoes. Heat vegetable oil in a frying pan, add cherry tomatoes, tomato paste, 1 teaspoon of salt, stir. Simmer, stirring, for 5-7 minutes. Pour in the milk, stir, simmer for another 1-2 minutes.
Потушите помидоры черри. Разогрейте на сковороде растительное масло, добавьте помидоры черри, томатную пасту, 1 ч.ложку соли, перемешайте. Тушите, помешивая, в течение 5-7 минут. Влейте молоко, перемешайте, тушите еще 1-2 минуты.
Mix the ingredients. Combine spaghetti, stewed cherry tomatoes, butter and mozzarella. Wait for the cheese to melt and stir again.
Смешайте ингридиенты. Смешайте спагетти, тушеные помидоры черри, сливочное масло и моцареллу. Дождитесь, когда сыр растает, и снова перемешайте.
To give spaghetti a slight kick, add a little garlic seasoning when serving.
Для придания спагетти легкой остроты добавьте немного чесночной приправы при подаче на стол.