Wash, peel and boil the mushrooms for 30 minutes. Peel the carrots and onions. Prepare and sterilize jars and lids. Wash and finely chop the green onions to serve.
Промойте, почистите и отварите грибы в течении 30 минут. Морковь и лук почистите. Приготовьте и простерилизуйте банки и крышки. Помойте и мелко порежьте зеленый лук для подачи.
Prepare the marinade. Pour water into the pan. Cut the onion into rings and the carrots into circles, place them in a saucepan with water and place it over medium heat. Bring to a boil and after 5 minutes add salt, sugar, bay leaf, pepper and vinegar. Let the water boil again and add the mushrooms to the pan. Cook all ingredients over low heat for about 10 minutes.
Приготовьте маринад. Налейте воду в кастрюлю. Нарежьте лук кольцами, а морковь кружочками, переложите их в кастрюлю с водой и поставьте ее на средний огонь. Доведите до кипения и через 5 минут добавьте соль, сахар, лавровый лист, перец и уксус. Еще раз дайте воде вскипеть и положите в кастрюлю грибы. Варите все ингредиенты на слабом огне около 10 минут.
Marinate the mushrooms. Remove the mushrooms, onions and carrots from the marinade and place them in jars. Strain the marinade and pour it over the contents of the jars. Close the jars with lids and store in a dry place.
Замаринуйте грибы. Выложите из маринада грибы, лук и морковь, разложите их по банкам. Маринад процедите и залейте им содержимое банок. Закройте банки крышками и храните в сухом месте.
Marinated mushrooms with onions and carrots will go well with boiled potatoes and fresh herbs. Place the mushrooms in a small ceramic salad bowl and sprinkle with chopped green onions.
Маринованные грибы с луком и морковью будут отлично сочетаться с отварным картофелем и свежей зеленью. Выложите грибы в небольшой керамический салатник и посыпьте нарезанным зеленым луком.