Wash the chicken eggs, separate the yolks from the whites. Wash and dry the dill, parsley and basil. Wash the walnuts and remove any debris. Peel the garlic. Prepare your mixer and blender.
Куриные яйца помойте, отделите желтки от белков. Укроп, петрушку и базилик помойте и обсушите. Грецкие орехи помойте, переберите от сора. Чеснок почистите. Подготовьте миксер и блендер.
Prepare mayonnaise. Beat 2 yolks with salt, sugar and mustard with a mixer for 3 minutes. Without ceasing to beat, gradually add vegetable oil in a thin stream. Beat for 5 minutes. Add vinegar, beat for another 2 minutes.
Приготовьте майонез. Взбейте миксером 2 желтка с солью, сахаром и горчицей в течение 3 минут. Не переставая взбивать, тонкой струйкой постепенно добавьте растительное масло. Взбивайте 5 минут. Добавьте уксус, взбивайте еще 2 минуты.
Prepare the sauce. Finely chop the dill, basil, parsley. Pass the garlic through a press. Finely chop the walnuts. Add chopped herbs, garlic and walnuts to the mayonnaise, beat the sauce with a blender for another 2 minutes.
Приготовьте соус. Укроп, базилик, петрушку мелко покрошите. Чеснок пропустите через пресс. Грецкие орехи мелко порубите. Добавьте к майонезу нарезанную зелень, чеснок и грецкие орехи, взбивайте соус блендером в течение еще 2 минут.
Serve basil sauce over beef steak.
Подавайте базиликовый соус к говяжьему стейку.