Trim the meat from unnecessary tissues and veins, wash it and dry it. Prepare pickled tomatoes. Display all your favorite spices and herbs
Мясо зачистите от ненужных тканей и прожилок, помойте его и обсушите. Приготовьте маринованные помидоры. Выставьте все любимые специи и травы
Make a mixture of herbs, spices, including for meat, as well as salt and pepper. Rub a piece of prepared meat on all sides with the resulting mixture and leave to marinate for 20 minutes.
Сделайте смесь из трав, специй, в том числе для мяса, а также соли и перца. Кусок подготовленного мяса оботрите со всех сторон получившейся смесью и оставьте на 20 минут мариноваться.
Place meat in prepared pan. Place in the oven for 60-80 minutes. From time to time, open the oven and pour the released juice over it. 15 minutes before the end of baking, chop the tomatoes and place them on the meat.
Выложите мясо в подготовленную форму. Отправьте в духовку на 60-80 минут. Время от времени открывайте духовку и поливайте его выделившимся соком. За 15 минут до окончания запекания измельчите помидоры и выложите их на мясо.
Cut the boiled pork into beautiful portioned pieces. Serve with vegetables or side dish of your choice. Garnish with green dill or purple basil.
Буженину нарежьте красивыми порционными кусками. Подавайте с овощами или гарниром по вашему вкусу. Украсьте зеленым укропом или фиолетовым базиликом.