Grate the carrots on a coarse grater and finely chop the onion. Cut the potatoes into strips.
Натрите морковь на крупной терке и нарежьте мелко лук. Картофель нарежьте соломкой.
Prepare the pan. Heat vegetable oil in it. Fry the potato strips. Add salt and pepper to taste, stir. In a separate pan, fry the grated carrots and onions.
Подготовьте сковороду. Разогрейте в ней растительное масло. Картофельную соломку обжарьте. Посолите и поперчите по вкусу, перемешайте. На отдельной сковороде обжарьте натертую морковь и лук.
Add carrots and onions to potatoes. Add chopped squid to vegetables. Cover with a lid and simmer over low heat for 10 minutes.
Выложите морковь и лук к картофелю. Нарезанные кальмары добавьте к овощам. Накройте крышкой и тушите на медленном огне 10 минут.
Serve the salad warm. Sprinkle with herbs.
Подавайте салат теплым. Посыпьте зеленью.