Prepare all the necessary ingredients. Prepare a frying pan, bowl and grater.
Подготовьте все необходимые ингредиенты. Приготовьте сковороду, миску и терку.
Cut the meat into small pieces. Place the frying pan on the fire, add vegetable oil and fry the meat until golden brown.
Нарежьте мясо на маленькие кусочки. Поставьте сковороду на огонь, залейте растительное масло и обжарьте мясо до золотистого цвета.
Place the meat in a bowl. Then take the mushrooms and fry for 2 minutes over high heat.
Мясо выложите в миску. Затем возьмите грибы и обжарьте 2 минуты на сильном огне.
Then add pieces of meat, spices to the mushrooms and pour half of the cream there. Simmer everything over low heat until the meat is cooked.
Потом добавьте к грибам кусочки мяса, специи и залейте туда половину сливок. Тушите все на медленном огне до готовности мяса.
Boil the spaghetti. Add grated cheese to the meat and stir. Then add the cooked spaghetti and pour in the other half of the cream. Simmer for 2 minutes.
Отварите спагетти. К мясу добавьте натертый на терке сыр и перемешайте. Затем добавьте готовые спагетти и вылейте вторую половину сливок. Протушите все 2 минуты.
It is best to decorate the dish with a sprig of basil.
Лучше всего блюдо украсить веточкой базилика.