Before cooking, rinse the meat under running water. Peel the required amount of garlic.
Перед началом готовки промойте мясо под проточной водой. Почистите необходимое количество чеснока.
Grate the garlic on a fine grater. Mix it with mayonnaise and mustard. Mix thoroughly until the mixture becomes homogeneous.
Натрите чеснок на мелкой терке. Смешайте его с майонезом и горчицей. Вымешивайте тщательно, смесь должна стать однородной.
Coat the meat thoroughly with the resulting mixture. Wrap it in foil and let it marinate for at least 2 hours.
Полученной смесью тщательно обмажьте мясо. Оберните его в фольгу и дайте промариноваться не меньше 2 часов.
Bake the pork for about an hour at 200°C. Use the convection setting to ensure the meat cooks evenly on all sides.
Выпекайте свинину около часа при температуре 200°С. Используйте режим конвекции, чтобы мясо равномерно приготовилось со всех сторон.
For a more appetizing look of the dish, 15 minutes before cooking, remove the meat from the oven, open the foil and continue baking until golden brown. For decoration when serving, you can use herbs and your favorite meat sauce.
Для более аппетитного вида блюда, за 15 минут до готовности достаньте мясо из духовки, раскройте фольгу и отправьте дальше выпекаться до появления золотистой корочки. Для украшения при подаче можно использовать зелень и любимый соус к мясу.