Prepare all the ingredients listed in the recipe.
Приготовьте все продукты по списку, которые указаны в рецепте.
Wash and dry the chicken fillet with a napkin and cut into small slices. Grate the cheese onto a fine grater, pass the garlic through a press, and chop the onion.
Куриное филе промойте и обсушите салфеткой и нарежьте на мелкие ломтики. Натрите на мелкую терку сыр, чеснок пропустите через пресс, порежьте лук.
Place chicken slices in a bowl, add eggs, flour, mayonnaise, cheese, onion, seasonings. Add salt and pepper, mix well and let stand for 15-20 minutes.
В миску выложите куриные ломтики, добавляйте яйца, муку, майонез, сыр, лук, приправы. Посолите, поперчите, хорошо перемешайте и дайте постоять 15-20 минут.
Preheat the pan. Add oil. Using a spoon, carefully place the pancakes into the hot oil, pressing down lightly. Fry on each side for 2-3 minutes until golden brown.
Разогревайте сковороду. Добавляйте масло. Ложкой аккуратно выложите оладьи в горячее масло, придавливайте слегка. Обжарьте с каждой стороны 2-3 минуты, до румяной корочки.
The result is delicious and tender chicken pancakes that can be served with buckwheat and fresh vegetables.
В результате получаются вкусные и нежные куриные оладьи, которые можно подавать с гречкой и свежими овощами.