Trim the meat from veins and excess fat. Wash and let dry or pat dry with a paper towel. Wash the lemon, peel and wash the onion.
Мясо зачистите от жил, лишнего жира. Помойте и дайте обсохнуть или промокните бумажным полотенцем. Лимон помойте, лук очистите и помойте.
Cut the meat into beautiful large steaks. Onion and lemon - in half rings.
Мясо нарежьте на красивые крупные стейки. Лук и лимон — полукольцами.
Place meat, spices, onions, lemon in layers in a container. Pour soy sauce over everything. Marinate foods for 60 minutes.
Выложите в емкость слоями мясо, специи, лук, лимон. Залейте все соевым соусом. Маринуйте продукты в течение 60 минут.
Place the steaks on the grill. Cook them over coals. Hold for 10 minutes on each side.
Стейки выложите на решетку. Готовьте их на углях. С каждой стороны держите по 10 минут.
Serve charcoal-grilled meat with baked or fresh vegetables. Sprinkle it with chopped green onions or dill.
Подайте мясо, приготовленное на углях, с запеченными или свежими овощами. Присыпьте его нарезанным зеленым луком или укропом.