Prepare all the necessary ingredients.
Подготовьте все необходимые ингредиенты.
Rinse the meat (pork, beef, and chicken fillet) and dry it with high-quality paper napkins, cut into thin strips. Peel and thinly slice the onion and fry in the pan until softened and lightly browned, about 2 to 3 minutes.
Мясо (и свинина, и говядина, и куриное филе) промойте и обсушите качественно бумажными салфетками, нарежьте тонкой соломкой. Почистите лук и нарежьте тонко, обжаривайте в сковороде, пока он не станет мягким и легко зарумяненный, примерно 2-3 минуты.
In a plate or any other container, add chopped meat, add salt and black pepper. Pour vegetable oil into a frying pan and heat well. Add the meat and fry for about 10 minutes over low heat until the liquid has evaporated. Stir constantly, do not let go of the spatula. 6-7 minutes before readiness, add onion and sauce, stir. Turn off the stove and leave covered for another 5 minutes.
В тарелке или в любую другую посуду, добавьте нарезанное мясо, добавьте соль и перец черный. В сковороде налейте масло растительное, хорошо разогрейте. Кладите мясо и обжаривайте где-то 10 минут на небольшом огне, пока жидкость не испарится. Постоянно перемешивайте, не выпускайте лопатку из рук. За 6-7 минут до готовности добавьте лук и соус, перемешивайте. Выключайте плиту и оставляйте под крышкой еще на 5 минут.
Serve the meat delicacy hot. Garnish with vegetables and herbs.
Подайте мясное лакомство горячим. Украсьте овощами и зеленью.