Prepare the food. Boil the eggs in boiling water for 8-10 minutes, cool. Wash the lemon and squeeze out the juice. Wash and dry the onion.
Приготовьте продукты. Отварите яйца в кипящей воде в течение 8-10 минут, охладите. Лимон помойте и выжмите сок. Лук помойте и обсушите.
Cut the eggs into very small cubes and place in a bowl. Drain the liquid from the cod liver and add to the eggs. Mash the mixture with a fork until the eggs and liver are the same size.
Яйца нарежьте очень мелким кубиком и выложите в миску. С печени трески слейте жидкость и отправьте к яйцам. Разомните смесь вилкой до одинакового размера яиц и печени.
Finely chop the green onions and add to the salad. Pour lemon juice, salt and mix well. Fill the tartlets with the resulting mixture.
Зеленый лук мелко нарежьте и добавьте в салат. Полейте соком лимона, посолите и хорошо перемешайте. Полученной массой наполните тарталетки.
Place the tartlets on a plate. Garnish them with finely chopped onion. Add sprigs of dill or parsley. Arrange the tomato slices in the shape of a flower.
Выложите тарталетки на блюдо. Украсьте их мелко нарезанным луком. Положите веточки укропа или петрушки. Разложите дольки помидора в виде цветка.