Prepare all the products on the list. Unpack what is in the package. Cool the cream. Prepare the mold in which you will assemble the cake.
Приготовьте все продукты по списку. Распакуйте, которые в упаковке. Сливки охладите. Приготовьте форму, в которой будете собирать торт.
Add powdered sugar to the chilled cream. Beat with a mixer. Add coconut flakes and stir.
К охлажденным сливкам всыпьте сахарную пудру. Взбейте миксером. Добавьте кокосовую стружку и перемешайте.
Pour milk into a bowl. Dip cookies (not shortbread) into it for just a couple of seconds and place them on the bottom of the mold. Spread a layer of cream on top, then again cookies and cream. After this, spread the jam and cover it with cookies. Place the remaining cream on top, smooth and sprinkle with coconut flakes. Place in the refrigerator for 4-6 hours or overnight.
Влейте в миску молоко. Окунайте в него печенье (не песочное) буквально на пару секунд и выкладывайте на дно формы. Сверху намажьте слой крема, затем — снова печенье и крем. После этого распределите джем, закройте его печеньем. Сверху выложите оставшийся крем, разровняйте и посыпьте кокосовой стружкой. Отправьте в холодильник на 4-6 часов или на ночь.
Decorate portioned pieces of cake with mint, raspberries, nuts or chocolate pieces. Serve tea or coffee.
Порционные куски торта украсьте мятой, ягодами малины, орехами или кусочками шоколада. Подайте чай или кофе.