Prepare ingredients for lard sandwiches.
Приготовьте продукты для бутербродов с салом.
Pass the lard through a meat grinder (2 times). Grate the garlic on a fine grater or squeeze through a garlic press. Chop the dill.
Сало пропускайте через мясорубку (2раза). Натирайте на мелкой терке чеснок или выдавливайте через чеснокодавку. Измельчите укроп.
Add garlic, pepper, dill to the lard. Salt on top to taste. Use more ingredients if desired.
Добавляйте чеснок, перец, укроп к салу. Посолите сверху по вкусу. При желании используйте большее количество ингредиентов.
Stir. Let it brew and the appetizer is ready. It takes less than 10 minutes for the snack to brew and be ready to eat.
Перемешивайте. Дайте настояться и закуска готова. Нужно менее 10 минут, чтобы закуска настоялась и была готова к употреблению.
Decorate the sandwiches with dill and serve them.
Украсьте бутерброды укропом и подайте их к столу.