Remove fat and chaff from the breast and wash. Boil the eggs. Peel and wash the onion. Wash and dry the prunes.
Грудку зачистите от жира и плевы, помойте. Отварите яйца. Лук почистите и помойте. Чернослив помойте и обсушите.
Cut the onion into small cubes, marinate in water with vinegar for 10 minutes to remove the bitterness. Drain the marinade.
Лук порежьте мелкими кубиками, замаринуйте в воде с уксусом на 10 минут, чтобы ушла горечь. Слейте маринад.
Boil the chicken fillet, cool and cut into small cubes. Also cut the pineapples and prunes into cubes. Grate the egg white and cheese on a fine grater.
Куриное филе сварите, остудите и нарежьте небольшими кубиками. Ананасы и чернослив также нарежьте кубиками. Яичный белок и сыр натрите на мелкой терке.
Assemble the salad. First place the onion, fillet on it, then pineapple, a little mayonnaise, prunes, cheese, protein. Lubricate this layer with mayonnaise and distribute the finely grated yolks over the surface.
Соберите салат. Сначала уложите лук, на него — филе, затем ананас, немного майонеза, чернослив, сыр, белок. Смажьте этот слой майонезом и распределите по поверхности натертые на мелкой терке желтки.
Decorate the top of the salad with tomato slices and parsley. Crush with crushed nuts or sesame seeds.
Верх салата украсьте слайсами помидора и зеленью петрушки. Притрусите дроблеными орехами или кунжутом.