Grate the cheese on a coarse grater. Melt the butter. Boil the water.
Натрите сыр на крупной терке. Растопите сливочное масло. Вскипятите воду.
Pour flour into a deep bowl or bowl. Salt, add soda and butter. Pour in boiling water and knead the dough first with a spoon or spatula, then with your hands. Place in a plastic bag or wrap in cling film and place in the refrigerator for 30 minutes.
В глубокую миску или чашу всыпьте муку. Посолите, добавьте соду и сливочное масло. Влейте кипяток и замесите тесто сначала ложкой или лопаткой, затем — руками. Положите в целлофановый пакет или оберните пищевой пленкой, положите в холодильник на 30 минут.
Pour cream into the grated cheese and mix the filling.
К натертому сыру влейте сливки, смешайте начинку.
Roll out the dough into a layer of medium thickness. Cut out circles and add filling. Bring the edges of the dumplings together and pinch tightly.
Раскатайте тесто в пласт средней толщины. Вырежьте кружочки, выкладывайте начинку. Соедините края вареников, тщательно защипните.
Fill a saucepan with water, put it on high heat, add salt, and boil. Add the dumplings and cook for 3-6 minutes until done.
В кастрюльку наберите воду, поставьте на большой огонь, подсолите, вскипятите. Забросьте вареники, варите в течение 3-6 минут до готовности.
Serve the dumplings hot with sour cream or cream cheese. Prepare a salad of fresh vegetables for them.
Подавайте вареники горячими со сметаной или сливочным сыром. Приготовьте к ним салат из свежих овощей.