Peel potatoes, onions and pickles. Wash the dill. Cut the pike perch fillet into large pieces. Buy your bacon already cut into long, narrow strips. You won’t be able to cut it so thinly and accurately yourself.
Почистите картофель, лук и соленые огурцы от кожуры. Помойте укроп. Порежьте филе судака на крупные кусочки. Покупайте бекон уже нарезанным длинными и узкими полосками. Самому не получится так тонко и аккуратно нарезать.
Cut the already peeled pickles into half circles, and the potatoes into small slices. Also finely chop the onion and dill.
Уже почищенные соленые огурцы нарежьте половинками кружков, а картофель – небольшими дольками. Также мелко нашинкуйте репчатый лук и укроп.
Heat vegetable oil in a saucepan and fry the onion in it for 2 minutes. Then add the potatoes and cook for another 5 minutes. Next, pour in 50 ml of broth and add the cucumbers. Stirring, simmer the ingredients for 10 minutes.
Разогрейте в сотейнике растительное масло и обжарьте в нем лук в течение 2-х минут. Затем добавьте картофель и готовьте еще 5 минут. Далее влейте 50 мл бульона и высыпьте огурцы. Помешивая, тушите ингредиенты 10 минут.
Meanwhile, in another saucepan, heat the butter and add flour and sugar to it, cook for 2 minutes. Then you need to pour in the broth, stir and add salt, two types of mustard, vinegar, pepper and half the dill. Stirring, cook until smooth and thick.
Тем же временем в другом сотейнике подогрейте сливочное масло и добавьте к нему муку и сахар, готовьте это 2 минуты. Затем нужно влить бульон, перемешать и добавить соль, два вида горчицы, уксус, перец и половину укропа. Помешивая, готовьте до единой густой массы.
The resulting dressing should be added to the cucumbers, stirred and simmered for another 10 minutes.
Получившуюся заправку следует добавить к огурцам, перемешать и тушить еще 10 минут.
Let's start with the fish, large pieces of pike perch should be greased with pepper and salt, and then fried on each side for 4 minutes in heated butter.
Приступаем к рыбе, крупные куски судака следует смазать перцем и солью, а затем обжарить с каждой стороны по 4 минуты на разогретом сливочном масле.
Serve the dish on large white plates, placing the fish parallel to the garnish, so your dish will have a neat restaurant presentation. You can put a sprig of rosemary on a hot piece of fish for a spicy aroma.
Подавайте блюдо на больших белых тарелках, разместив рыбу параллельно гарниру, так ваше блюдо будет иметь аккуратную ресторанную подачу. На горячий кусочек рыбы можно положить веточку розмарина, для пряного аромата.