Rinse the lard, dry it, and peel the skin if necessary. Peel the garlic. Prepare a baking sleeve.
Промойте сало, обсушите, при необходимости почистите кожицу. Почистите чеснок. Подготовьте рукав для запекания.
Make 1 cm deep punctures in the lard with a knife in different places.
Сделайте в сале проколы ножом в глубину по 1 см в разных местах.
Cut the garlic cloves in half lengthwise and fill all the holes in the lard.
Разрежьте зубчики чеснока вдоль пополам, заполните им все отверстия в сале.
Rub the lard with salt and pepper and add other aromatic spices if desired. Leave to marinate for 1 hour at room temperature.
Натрите сало солью и перцем, по желанию добавьте другие ароматные специи. Оставьте мариноваться на 1 час при комнатной температуре.
Place the lard in the sleeve, tie on both sides. Bake in the Multicook mode for 90 minutes at 170 ℃.
Поместите сало в рукав, завяжите с двух сторон. Выпекайте в режиме «Мультиповар» 90 минут при 170 ℃.
Serve lard as an appetizer.
Подавайте сало как закуску.