Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Cut the chicken breast into small cubes.
Нарежьте куриную грудку на небольшие кубики.
Add egg, sour cream, flour, salt and pepper. Stir and leave for 15 minutes.
Добавьте яйцо, сметану, муку, соль и перец. Перемешайте и оставьте на 15 минут.
Heat a frying pan with vegetable oil and spoon out future cutlets.
Разогрейте сковородку с растительным маслом и выкладывайте ложкой будущие котлетки.
Fry over medium heat on both sides until golden brown.
Обжарьте на среднем огне с двух сторон до золотистой корочки.
Transfer the cutlets to a baking dish and place in an oven preheated to 180°C for 10 minutes.
Переложите котлеты в форму для выпекания и отправьте в разогретую до 180 °С духовку на 10 минут.
For a side dish, boil the peeled potatoes in salted water. The finished potatoes will be easily pierced with a knife.
На гарнир отварите отчищенный картофель в подсоленной воде. Готовая картошка будет легко протыкаться ножом.
Add butter, heated milk and mash with a masher.
Добавьте масло, подогретое молоко и разомните толкушкой.
Serve the dish with a sprig of parsley.
Подавайте блюдо с веточкой петрушки.