Defrost the minced meat in the refrigerator for 5 hours. Rinse the rice well and boil until half cooked. Peel the onions and garlic. Chop the onions, pass the garlic through a press. Wash the tomatoes, remove the stems, pour boiling water over them, remove the peel and chop them with a knife. Wash and dry the cilantro, chop finely.
Фарш разморозьте в холодильнике в течение 5 часов. Рис хорошо промойте и отварите до полуготовности. Репчатый лук и чеснок почистите. Репчатый лук покрошите, чеснок пропустите через пресс. Томаты помойте, удалите плодоножки, обдайте кипятком, удалите кожуру и измельчите их ножом. Кинзу помойте и обсушите, мелко покрошите.
Make minced meat and form into hedgehogs. Mix minced meat with rice, 1 chopped onion, 1 chopped garlic clove, salt and pepper. Roll the minced meat into small balls. Fry them over high heat in vegetable oil for 2 minutes on each side.
Сделайте фарш и сформируйте ежики. Смешайте мясной фарш с рисом, одной измельченной луковицей, 1 измельченным зубчиком чеснока, солью и перцем. Из фарша скатайте небольшие шарики. Обжарьте их на сильном огне на растительном масле по 2 минуты с каждой стороны.
Prepare the sauce. Fry the second chopped onion in vegetable oil over medium heat for 3 minutes. Add chopped tomatoes to the onions and bring to a boil. Add the remaining garlic, honey, sugar, vinegar, lemon juice. Mix well.
Приготовьте соус. Вторую нарезанную луковицу обжарьте на растительном масле на среднем огне 3 минуты. Добавьте к луку нарезанные томаты, доведите до кипения. Добавьте оставшийся чеснок, мед, сахар, уксус, лимонный сок. Хорошо перемешайте.
Put out the hedgehogs. Place the hedgehogs into the sauce, close the lid, and simmer over low heat for 30 minutes.
Потушите ежики. Переложите ежики в соус, закройте крышкой, тушите на медленном огне 30 минут.
Serve the hedgehogs with sugar gravy and sprinkle with chopped cilantro.
Подавайте ежики с сахарной подливкой, посыпав их измельченной кинзой.