Defrost the minced meat in the refrigerator for 3 hours. Rinse the rice well. Wash and peel the potatoes. Wash the egg. Peel the onions. Prepare the steamer. Wash and dry the lettuce leaves.
Фарш разморозьте в холодильнике в течение 3 часов. Рис хорошо промойте. Картофель помойте и почистите. Яйцо помойте. Репчатый лук почистите. Подготовьте пароварку. Листья салата помойте и обсушите.
Prepare the minced meat. Finely chop the onion. Grate the potatoes on a fine grater. Mix ground chicken with onion, potatoes, egg, salt and chicken seasoning.
Приготовьте фарш. Репчатый лук мелко покрошите. Картофель натрите на мелкой терке. Смешайте куриный фарш с луком, картофелем, яйцом, солью и приправой для курицы.
Form hedgehogs. Form small balls of minced meat. Place rice in a cup. Roll each meat ball in rice, pressing slightly so that the rice sticks well to the meat.
Сформируйте ежики. Сформируйте небольшие шарики из фарша. Рис насыпьте в чашку. Каждый мясной шарик обваляйте в рисе, немного прижимая, чтобы рисинки хорошо прилипли к мясу.
Prepare the hedgehogs. Grease the steamer bowl with vegetable oil. Place the hedgehogs in a bowl and steam for 25 minutes.
Приготовьте ежики. Чашу пароварки смажьте растительным маслом. Выложите ежики в чашу, готовьте на пару в течение 25 минут.
Serve the hedgehogs with basmati rice on lettuce leaves.
Подавайте ежики с рисом басмати на листьях салата.