Prepare food for hedgehogs with parsley. Wash the greens and chop finely. Grate the carrots on a coarse grater. Chop the pepper and onion. Cut the tomatoes into medium slices.
Подготовьте продукты для ежиков с петрушкой. Зелень помойте, мелко покрошите. Морковь натрите на крупной терке. Перец и лук измельчите. Помидоры нарежьте средними дольками.
Prepare the minced meat. Mix meat with rice, parsley, salt and pepper.
Подготовьте фарш. Смешайте мясо с рисом, петрушкой, солью, перцем.
Prepare a thick gravy. In a frying pan, fry onions, carrots, and bell peppers in oil, laying out the vegetables alternately in this order every 3 minutes. Add tomatoes and ketchup. Place the mixture in a blender bowl, puree it, and place it back into the frying pan. Add flour. Mixing thoroughly, pour in water portionwise. Simmer for 10 minutes.
Приготовьте густую подливку. В сковороде в масле обжарьте лук, морковь, сладкий перец, выкладывая овощи поочередно в таком порядке через каждые 3 минуты. Добавьте помидоры и кетчуп. Выложите смесь в чашу блендера, измельчите в пюре, переложите обратно в сковороду. Всыпьте муку. Тщательно перемешивая, порционно влейте воду. Тушите 10 минут.
Prepare hedgehogs with parsley. Place the hedgehogs in the mold and fill with thick gravy. Cover with foil. Bake at 180 degrees for 40 minutes.
Приготовьте ежики с петрушкой. В форму выложите ежики, залейте густой подливкой. Накройте фольгой. Запекайте при 180 градусах 40 минут.
Place the hedgehogs on plates, pour over the gravy and serve.
Разложите ежики по тарелкам, полейте подливкой и подайте к столу.