Prepare ingredients for cooking hedgehogs with vermicelli. Peel the onion and chop finely. Tip: For cooking, choose noodles made from durum wheat.
Подготовьте продукты для приготовления ежиков с вермишелью. Лук почистите, мелкой нашинкуйте. Совет: Для приготовления выбирайте вермишель из твердых сортов пшеницы.
Prepare the rice. Rinse the cereal, boil until half cooked: after boiling, add salt to the water and cook the rice for 10-12 minutes.
Приготовьте рис. Крупу промойте, отварите до полуготовности: после закипания подсолите воду и варите рис 10-12 минут.
Prepare the minced meat. Add onion, rice, salt and pepper to the prepared minced meat. Mix thoroughly with your hands until you have a homogeneous, dense consistency.
Подготовьте фарш. В готовый мясной фарш выложите лук, рис, соль, перец. Тщательно перемешайте руками до однородной, плотной консистенции.
Make cutlets. Form the minced meat into round balls smaller than your palm. Place in a baking dish with high sides.
Сделайте котлеты. Из фарша сформируйте круглые шарики размером меньше ладони. Выложите в форму для запекания с высокими бортиками.
Prepare the gravy. Combine kefir, tomato paste, egg, salt and herbs to taste. Beat until smooth.
Приготовьте подливу. Соедините кефир, томатную пасту, яйцо, соль и зелень по вкусу. Взбейте до получения однородной массы.
Bake the hedgehogs. Pour tomato-kefir sauce over the cutlets. Bake at 200 degrees for 30-35 minutes.
Запеките ежики. Котлеты залейте томатно-кефирной подливой. Запекайте при 200 градусов 30-35 минут.
Prepare the vermicelli while the hedgehogs are baking. Boil water, add salt to taste. Drain the vermicelli. Stir. Cook over medium heat with the lid open for no more than 10 minutes, stirring occasionally. Place the finished vermicelli in a colander and rinse with cold water. Then place in a frying pan with oil. Fry for 2-3 minutes.
Приготовьте вермишель, пока запекаются ежики. Вскипятите воду, посолите по вкусу. Спустите вермишель. Размешайте. Варите на среднем огне с открытой крышкой не более 10 минут, периодически помешивая. Готовую вермишель откиньте на дуршлаг, ополосните холодной водой. Затем выложите в сковороду с маслом. Обжаривайте 2-3 минуты.
Place the finished hedgehogs on plates with a side dish of noodles. Top with the remaining gravy from baking.
Готовые ежики разложите по тарелкам с гарниром из вермишели. Сверху полейте оставшейся от запекания подливой.