Defrost the minced meat in the refrigerator for 5 hours. Rinse the rice well and boil until half cooked. Peel the onions. Preheat the oven to 180 degrees. Prepare foil for baking.
Фарш разморозьте в холодильнике в течение 5 часов. Рис хорошо промойте и отварите до полуготовности. Репчатый лук почистите. Разогрейте духовку до 180 градусов. Подготовьте фольгу для запекания.
Prepare the minced meat. Finely chop the onion. Mix minced meat, rice, salt, minced seasoning and onions.
Приготовьте фарш. Репчатый лук мелко покрошите. Смешайте мясной фарш, рис, соль, приправу для фарша и репчатый лук.
Make the sauce. Mix Korean carrots with sugar and mayonnaise. Blend the sauce with a blender for 2 minutes.
Сделайте соус. Смешайте корейскую морковку с сахаром и майонезом. Перебейте соус блендером в течение 2 минут.
Form hedgehogs. Form small balls from the minced meat, place them in a baking dish, and cover the dish with foil.
Сформируйте ежики. Из фарша сформируйте небольшие шарики, выложите их в форму для запекания, закройте форму фольгой.
Bake the hedgehogs. Bake the hedgehogs in an oven preheated to 180 degrees for 30 minutes. Then remove the foil, pour the sauce over the hedgehogs and bake for another 10 minutes.
Запеките ежики. Запекайте ежики в разогретой до 180 градусов духовке в течение 30 минут. Затем снимите фольгу, полейте ежики соусом и запекайте еще 10 минут.
Serve hedgehogs with Korean carrots with boiled pasta.
Подавайте ежики с корейской морковью с отваренными макаронами.