Defrost the chicken breast in the refrigerator for 5 hours, wash, remove skin and bones, cut into small pieces. Wash the walnuts and remove debris. Peel the garlic and pass through a press. Rinse the rice well and boil until half cooked. Preheat the oven to 180 degrees. Prepare a blender, baking tray and baking paper. Wash and dry the parsley, separate the leaves from the stem.
Куриную грудку разморозьте в холодильнике в течение 5 часов, помойте, освободите от кожи и костей, порежьте небольшими кусками. Грецкие орехи помойте, очистите от сора. Чеснок почистите и пропустите через пресс. Рис хорошо промойте, отварите до полуготовности. Духовку разогрейте до 180 градусов. Подготовьте блендер, противень и пекарскую бумагу. Петрушку помойте и обсушите, отделите листики от стебля.
Prepare the minced meat. Grind the walnuts and chicken in a blender. Mix breast, rice, walnuts, garlic and salt.
Приготовьте фарш. Грецкие орехи и курицу по очереди измельчите в блендере. Смешайте грудку, рис, грецкие орехи, чеснок и соль.
Form hedgehogs. Cut the cold butter into pieces. Form small balls from the minced meat and place a piece of butter in the center of each ball.
Сформируйте ежики. Холодное сливочное масло порежьте кусочками. Из фарша сформируйте небольшие шарики, в центр каждого шарика положите кусочек сливочного масла.
Bake the hedgehogs. Place the hedgehogs on a baking tray lined with baking paper. Bake in an oven preheated to 180 degrees for 30 minutes.
Запеките ежики. Выложите ежики на застеленный пекарской бумагой противень. Запекайте в разогретой до 180 градусов духовке 30 минут.
Bring the hedgehogs to readiness. Cut the mozzarella cheese into slices. Place a slice of cheese on each hedgehog and bake for another 5 minutes.
Доведите ежики до готовности. Сыр моцарелла порежьте ломтиками. На каждый ежик положите ломтик сыра и запекайте еще 5 минут.
Serve hedgehogs with walnuts, garnishing them with parsley leaves.
Подавайте ежики с грецкими орехами, украсив их листиками петрушки.