Rinse the rice and boil until half cooked. Peel and rinse the onions and potatoes, then grate them on a coarse grater. Squeeze the juice from the potatoes. Wash the eggs. Mix potatoes with 2 eggs, 0.5 tsp. salt and sour cream. Grate the Russian cheese on a coarse grater, and cut the suluguni into cubes. To serve, rinse and dry the parsley.
Рис промойте и отварите до полуготовности. Репчатый лук и картофель очистите и промойте, затем натрите на крупной терке. Картофель отожмите от сока. Яйца помойте. Картофель смешайте с 2 яйцами, с 0,5 ч. л. соли и сметаной. Российский сыр натрите на крупной терке, а сулугуни нарежьте кубиками. Петрушку для подачи промойте и просушите.
Prepare the meat balls. In a bowl, mix minced meat, rice, onions, 1 egg, 0.5 tsp. salt and pepper mixture. Form the minced meat into balls, then flatten each of them and put 2 cubes of suluguni cheese into each. Roll into balls again.
Подготовьте мясные шарики. В миске смешайте фарш, рис, репчатый лук, 1 яйцо, 0,5 ч. л. соли и смесь перцев. Из фарша сформируйте шарики, затем расплющите каждый из них и вложите в каждый по 2 кубика сыра сулугуни. Снова скатайте в шарики.
Bake the hedgehogs. Place the potato mixture in a mold greased with sunflower oil and smooth it out. Place the meat balls on top, pressing them slightly into the potatoes. Bake in a preheated oven at 200 degrees for 40 minutes. 10 minutes before it’s ready, remove the casserole and sprinkle with grated cheese and put it back in the oven.
Запеките ежики. В форму, смазанную подсолнечным маслом, выложите картофельную смесь, разровняйте. Сверху выложите мясные шарики, немного вминая их в картофель. Запеките в разогретой духовке при температуре 200 градусов в течение 40 минут. За 10 минут до готовности достаньте запеканку и посыпьте тертым сыром, снова поставьте в духовку.
Sprinkle the edges of the plate with paprika. Place the casserole on a plate and garnish with a sprig of parsley.
Края тарелки посыпьте паприкой. Выложите запеканку на тарелку и украсьте веточкой петрушки.