Rinse the rice and boil until half cooked. Peel and rinse the onion, then finely chop. Wash the bell pepper, remove the seeds and stem, then cut one half of the pepper into small cubes for hedgehogs, cut the other half into large slices for a garnish. Thaw the beans, peel the potatoes and carrots, rinse and cut into large slices. Wash and dry the lettuce leaves.
Рис промойте и отварите до полуготовности. Лук репчатый очистите и промойте, затем мелко нарежьте. Болгарский перец помойте, удалите семена и плодоножку, затем одну половину перца нарежьте мелкими кубиками для ежиков, вторую половину нарежьте крупными дольками для гарнира. Фасоль разморозьте, картофель и морковь очистите, промойте и нарежьте крупными дольками. Листья салата промойте и просушите.
Prepare your hedgehogs. Mix minced meat, rice, onions and bell pepper. Add salt, paprika and meat seasoning. Mix everything until smooth.
Подготовьте ежики. Смешайте мясной фарш, рис, репчатый лук и перец болгарский. Добавьте соль, паприку и приправу для мяса. Все перемешайте до однородности.
Bake the hedgehogs with water in the oven. Form the minced meat into balls. Place the meat balls in a baking dish and fill them with water. Bake in the oven at 200 degrees for 40-50 minutes.
Запеките ежики с водой в духовке. Слепите из фарша шарики. В форму для запекания выложите мясные шарики и залейте их водой. Запеките в духовке при температуре 200 градусов в течение 40-50 минут.
Prepare roasted vegetables. Place prepared vegetables in a baking sleeve and add salt. Tie the sleeve and bake in the oven at 180 degrees for 20 minutes.
Приготовьте запеченные овощи. В рукав для запекания выложите подготовленные овощи, посолите. Завяжите рукав и запеките в духовке при температуре 180 градусов в течение 20 минут.
Place lettuce leaves on a wide plate. Place the finished hedgehogs on the salad and place the baked vegetables next to them.
На широкую тарелку выложите листья салата. Готовые ежики выложите на салат, рядом уложите запеченные овощи.