Place the rice in a small bowl and pour boiling water over it. Peel the onions and garlic and chop finely. Peel, wash and grate the carrots on a medium or coarse grater. Prepare the slow cooker. Tip: Use a blender to chop onions and garlic so that the chopping process does not take much time.
Выложите рис в небольшую миску и залейте кипятком. Репчатый лук и чеснок очистите от шелухи, мелко нарежьте. Морковь очистите, помойте и натрите на средней или крупной терке. Подготовьте мультиварку. Совет: для измельчения лука и чеснока воспользуйтесь блендером, чтобы процесс нарезки не занимал много времени.
Prepare the base for the dish. Transfer the minced meat into a small container. Break one egg there, add onion, garlic, mayonnaise and ketchup. Mix the ingredients thoroughly to obtain a homogeneous mass. Season the mixture with salt, pepper and herbs. Finally, add the grated carrots and cooked rice along with the remaining soaking water. Mix everything thoroughly again.
Приготовьте основу для блюда. Фарш переложите в небольшую емкость. Туда же разбейте одно яйцо, добавьте лук, чеснок, майонез и кетчуп. Тщательно перемешайте ингредиенты, чтобы получилась однородная масса. Заправьте смесь солью, перцем и травами. В конце добавьте тертую морковь и подготовленный рис вместе с остатками воды, в которой он замачивался. Еще раз все тщательно перемешайте.
Prepare the hedgehogs. Form meat balls of equal size from the prepared base. Place future hedgehogs in a slow cooker and pour tomato juice over them. Turn on the “rice” mode for 15 minutes. When the dish is ready, let it sit for 5 minutes and then serve.
Приготовьте ежики. Из готовой основы сформируйте одинаковые по размеру мясные шарики. Будущие ежики переложите в мультиварку и залейте их томатным соком. Включите режим «рис» на 15 минут. Когда блюдо приготовится, дайте ему настояться в течение 5 минут, после чего подавайте.
Serve the dish hot with sour cream and a light side dish: salad, mashed potatoes or stew.
Подавайте блюдо горячим вместе со сметаной и легким гарниром: салатом, картофельным пюре или рагу.