Before starting cooking, wash and boil the rice until half cooked. Wash the egg. Remove the skins from the onion and chop with a knife. Wash and finely chop the parsley. Prepare your frying pan and saucepan.
Перед началом приготовления помойте и отварите рис до полуготовности. Помойте яйцо. Лук избавьте от шелухи и измельчите ножом. Вымойте и мелко порежьте петрушку. Подготовьте сковороду и кастрюлю.
Prepare your hedgehogs. In a bowl, mix rice, minced meat and egg. Add salt and pepper to taste, mix well again. From the resulting mass, form meat balls of equal size. Then place them on the bottom of the pan, trying to fit everything in one row.
Подготовьте ежики. В миске смешайте рис, фарш и яйцо. Посолите и поперчите по вкусу, еще раз хорошо перемешайте. Из полученной массы слепите одинаковые по размеру мясные шарики. Затем выложите их на дно кастрюли, стараясь уместить все в один ряд.
Prepare the gravy. Heat a frying pan with a small amount of vegetable oil over medium heat. Then place the onion on it, add tomato paste, mix thoroughly. Add flour there. Fry the mixture for 1-2 minutes. Pour water into the ingredients, add salt and pepper to taste, then wait until it boils and remove the gravy from the heat.
Приготовьте подливку. Сковороду с небольшим количеством растительного масла разогрейте на среднем огне. Затем выложите на нее лук, добавьте томатную пасту, тщательно перемешайте. Туда же добавьте муку. Обжаривайте смесь в течение 1-2 минут. Влейте к ингредиентам воду, посолите и поперчите по вкусу, после чего дождитесь кипения и снимите подливку с огня.
Put out the hedgehogs. Pour the prepared gravy into the pan with the hedgehogs. Place the dish on the fire, cover it with a lid and leave to simmer for 25-30 minutes. A few minutes before it's ready, add chopped parsley to the sauce, reserving some for garnish.
Потушите ежики. Готовую подливку перелейте в кастрюлю к ежикам. Поставьте блюдо на огонь, накройте его крышкой и оставьте тушиться в течение 25-30 минут. За несколько минут до готовности добавьте в соус нарезанную петрушку, оставив немного для украшения.
Before serving, place the hedgehogs in a small plate and pour over the gravy. If desired, sprinkle the hedgehogs with chopped herbs.
Перед подачей выложите ежики в небольшую тарелку, полейте подливкой. По желанию посыпьте ежики рубленой зеленью.