Measure out the required amount of food. Sift the flour through a sieve. Remove the butter from the refrigerator in advance. Line a baking sheet with parchment paper. Turn the oven on 180 degrees.
Отмерьте необходимое количество продуктов. Муку просейте через сито. Сливочное масло заранее достаньте из холодильника. Противень застелите пергаментной бумагой. Включите духовку на 180 градусов.
Do the test. Grind the butter with sugar. Add yolk, vanilla sugar, beat well. Mix flour with baking powder. Gradually add into the dough, kneading it.
Займитесь тестом. Сливочное масло разотрите с сахаром. Добавьте желток, ванильный сахар, хорошо взбейте. Муку смешайте с разрыхлителем. Постепенно введите в тесто, замешивая его.
Form and bake Hedgehog cookies. Divide the dough into parts. Make a ball out of each, press a little on top, slightly stretch one edge, giving it the shape of a muzzle with a spout. Place the pieces on a baking sheet and bake for 10-15 minutes. Then let the cookies cool on a wire rack.
Сформируйте и испеките печенье «Ежики». Разделите тесто на части. Из каждой сделайте шарик, немного прижмите сверху, слегка вытяните один край, придавая ему форму мордочки с носиком. Выложите заготовки на противень и поставьте выпекаться на 10-15 минут. Затем дайте печенью остыть на решетке.
Start decorating. Break the chocolate into pieces, melt in a microwave oven or in a water bath. Apply to the “back” of the cookies. Sprinkle the top with nut crumbs. Using a toothpick, draw eyes and a nose. Let the chocolate harden.
Приступите к декору. Шоколад поломайте на кусочки, растопите в микроволновой печи или на водяной бане. Нанесите на “спинку” печенья. Верх посыпьте ореховой крошкой. При помощи зубочистки нарисуйте глазки и носик. Дайте шоколаду застыть.
Place Hedgehog Cookies with nuts on a serving platter sprinkled with green confectionery sprinkles. Serve with tea.
Печенье «Ежики» с орехами разложите на сервировочном блюде, посыпанном зеленой кондитерской посыпкой. Подайте к чаю.