Thaw the minced meat at room temperature. Peel the onions and carrots and chop them. Remove the butter from the refrigerator in advance; it should be at room temperature. Rinse the rice several times in water and drain in a colander. Wash the vegetables for serving, dry them, and cut them as desired. Prepare a heatproof baking sheet. Turn on the oven to 200 degrees.
Разморозьте фарш при комнатной температуре. Лук и морковь почистите, измельчите. Заранее достаньте сливочное масло из холодильника, оно должно быть комнатной температуры. Рис промойте несколько раз в воде, откиньте на дуршлаг. Овощи для подачи вымойте, обсушите, нарежьте произвольно. Приготовьте жаропрочный противень. Включите духовку на 200 градусов.
Form hedgehogs. Grate the onion. Combine the minced meat with rice, egg, onion, water and spices. Knead thoroughly. Make balls the size of a chicken egg and place them in the mold.
Сформируйте ежики. Натрите лук на терке. Фарш соедините с рисом, яйцом, луком, водой и специями. Тщательно вымесите. Слепите шарики размером с куриное яйцо, уложите их в форму.
Make the sauce. Fry onions and carrots in butter for 5 minutes. Add flour in portions, mix well and cook for 2 minutes. Pass the garlic through a press and add to the vegetables. Pour in some of the broth, cook for 10 minutes, gradually pouring in the remaining broth. Add cream, season with spices and stir. Pour garlic sauce over meat preparations and bake for 40 minutes.
Займитесь соусом. Обжарьте лук и морковь на сливочном масле 5 минут. Порционно всыпьте муку, хорошо перемешайте и готовьте 2 минуты. Чеснок пропустите через пресс, добавьте к овощам. Влейте часть бульона, готовьте 10 минут, постепенно вливая оставшийся бульон. Введите сливки, приправьте специями и перемешайте. Чесночный соус вылейте на мясные заготовки, запекайте 40 минут.
Serve hedgehogs with garlic sauce with chopped fresh vegetables.
Ежики с чесночным соусом подайте к столу с нарезкой из свежих овощей.