Thaw the minced rabbit at room temperature in advance. Rinse the rice several times in water, boil until half cooked for 8-10 minutes, drain in a colander, and cool. Peel the onions and carrots. Wash the greens, dry on paper towels, and chop. Set aside some for serving. Make a vegetable salad. Prepare a blender and a heatproof dish. Turn the oven on 180 degrees.
Заранее разморозьте фарш из кролика при комнатной температуре. Рис несколько раз промойте в воде, отварите до полуготовности в течение 8-10 минут, откиньте на дуршлаг, остудите. Репчатый лук и морковь почистите. Зелень вымойте, обсушите на бумажных полотенцах, измельчите. Часть отложите для подачи. Сделайте овощной салат. Приготовьте блендер и жаропрочную форму. Включите духовку на 180 градусов.
Tackle your vegetables. Grind the onions and carrots using a blender. Fry in a frying pan with half the oil for 5-7 minutes.
Займитесь овощами. Лук и морковь измельчите при помощи блендера. Обжарьте на сковороде с половиной масла в течение 5-7 минут.
Make the base for the hedgehogs. Place the minced rabbit in a deep bowl. Combine it with rice, fried vegetables, tomato sauce, egg, and herbs. Salt, pepper, knead well.
Сделайте основу для ежиков. Выложите фарш из кролика в глубокую миску. Соедините его с рисом, обжаренными овощами, томатным соусом, яйцом, зеленью. Посолите, поперчите, хорошо вымесите.
Prepare the hedgehogs for baking. With wet hands, form small balls, lightly fry them in the remaining oil on all sides for about 5-7 minutes. Place in a heatproof dish.
Подготовьте ежики к запеканию. Влажными руками слепите небольшие колобки, слегка обжарьте их на оставшимся масле со всех сторон приблизительно 5-7 минут. Выложите в жаропрочную форму.
Prepare the sauce. 1 tbsp. l. Fry flour until golden in a dry frying pan. Remove from heat, cool. Mix sour cream with warm broth, pour into fried flour, mix thoroughly, add a little salt. Pour this sauce over the hedgehogs, place in the middle of the oven and bake for 45 minutes.
Приготовьте соус. 1 ст. л. муки обжарьте до золотистости на сухой сковороде. Снимите с огня, остудите. Сметану смешайте с теплым бульоном, влейте в обжаренную муку, тщательно перемешайте, немного посолите. Залейте этим соусом ежики, поставьте в середину духового шкафа и запекайте 45 минут.
Place the hedgehogs and rabbit on portioned plates and sprinkle with chopped herbs. Serve with fresh vegetable salad.
Ежики с кроликом разложите по порционным тарелкам, присыпьте измельченной зеленью. Подайте с салатом из свежих овощей.