Defrost the squid in the refrigerator for 2 hours, rinse well, remove films. Peel the onions. Rinse the rice well and boil until half cooked. Wash the chicken egg.
Кальмаров разморозьте в холодильнике в течение 2 часов, хорошо промойте, очистите от пленок. Репчатый лук почистите. Рис хорошо промойте, отварите до полуготовности. Куриное яйцо помойте.
Prepare the ingredients for the minced meat. Pass the squid through a meat grinder. Finely chop the onion. Lightly beat the chicken egg.
Подготовьте ингредиенты для фарша. Кальмаров пропустите через мясорубку. Репчатый лук мелко покрошите. Куриное яйцо слегка взбейте.
Form hedgehogs. Mix minced squid, onion, rice, egg, salt and pepper mixture in a bowl. Form small balls and roll them in flour.
Сформируйте ежики. Смешайте в миске фарш из кальмаров, лук, рис, яйцо, соль и смесь перцев. Сформируйте небольшие шарики и обваляйте их в муке.
Prepare the hedgehogs. Heat vegetable oil in a frying pan. Fry the hedgehogs over medium heat for 5 minutes on both sides. Add tomato sauce, cover and simmer for another 5 minutes.
Приготовьте ежики. Разогрейте на сковороде растительное масло. Обжарьте ежики на среднем огне в течение 5 минут с двух сторон. Добавьте томатный соус, закройте крышкой и тушите еще 5 минут.
Serve hedgehogs and squid with mashed potatoes.
Подавайте ежики с кальмарами с картофельным пюре.