Defrost the minced meat in the refrigerator for 5 hours. Rinse the rice well and boil until half cooked. Wash the eggs. To serve, wash the tomato and cucumber and cut into slices. Preheat the oven to 180 degrees.
Фарш разморозьте в холодильнике в течение 5 часов. Рис хорошо промойте, отварите до полуготовности. Помойте яйца. Помидор и огурец для подачи помойте и порежьте дольками. Разогрейте духовку до 180 градусов.
Prepare the minced meat. Pour water over the bread and leave for 5 minutes. Then add eggs and sour cream to the bread and mix thoroughly. Add minced meat, rice, salt, pepper mixture. Mix well.
Приготовьте фарш. Хлеб залейте водой, оставьте на 5 минут. Затем положите к хлебу яйца, сметану, тщательно перемешайте. Добавьте мясной фарш, рис, соль, смесь перцев. Хорошо перемешайте.
Form and fry the hedgehogs. Form small balls from the minced meat, roll each ball thoroughly in breadcrumbs. Heat vegetable oil in a frying pan. Fry the hedgehogs over medium heat for 3 minutes on each side.
Сформируйте и пожарьте ежики. Из фарша сформируйте небольшие шарики, каждый шарик тщательно обваляйте в панировочных сухарях. Разогрейте растительное масло на сковороде. Обжарьте ежики на среднем огне по 3 минуты с каждой стороны.
Bring the hedgehogs to readiness. Transfer the hedgehogs to a baking dish. Bake in an oven preheated to 180 degrees for 20 minutes.
Доведите ежики до готовности. Переложите ежики в форму для запекания. Запекайте в разогретой до 180 градусов духовке 20 минут.
Serve hedgehogs with croutons and sliced vegetables.
Подавайте ежики с сухариками с овощной нарезкой.