Prepare food for hedgehogs with milk. Peel the onion and chop it on a grater. Tip: Pepper, cumin, cardamom, turmeric, ginger, and curry are good spices for meat.
Подготовьте продукты для ежиков с молоком. Лук почистите, измельчите на терке. Совет: К мясу из специй хорошо подходят перец, тмин, кардамон, куркума, имбирь, карри.
Bring the rice until half cooked. Boil water and cook rice for 5-7 minutes over high heat.
Доведите рис до полуготовности. Вскипятите воду, варите рис 5-7 минут на сильном огне.
Prepare minced meat for hedgehogs. Add onion, rice, spices, salt to the meat. Stir.
Подготовьте фарш для ежиков. В мясо добавьте лук, рис, специи, соль. Перемешайте.
Make milk sauce. Place the frying pan over medium heat. Pour in vegetable oil. Heat up. Add flour. Mix thoroughly so that there are no lumps. Add butter and milk. Cook for 10 minutes, stirring constantly. Add a little salt.
Сделайте молочный соус. Поставьте сковороду на средний огонь. Влейте растительное масло. Нагрейте. Всыпьте муку. Тщательно перемешайте, чтобы не было комочков. Добавьте сливочное масло и молоко. Готовьте 10 минут, постоянно помешивая. Немного посолите.
Prepare hedgehogs with milk. Make round cutlets from the minced meat. Place in a pan with milk sauce. Simmer for 30 minutes, periodically turning the hedgehogs on the other side.
Приготовьте ежики с молоком. Сделайте из фарша круглые котлетки. Выложите в сковороду с молочным соусом. Тушите 30 минут, периодически переворачивая ежики на другой бок.
Sprinkle the finished hedgehogs with milk with herbs and serve with black or white bread.
Готовые ежики с молоком посыпьте зеленью и подайте к столу с черным или белым хлебом.