Prepare food for hedgehogs with eggplants. Peel the eggplants from the purple peel, cut into slices, sprinkle with salt. Leave for 15-20 minutes to allow the salt to absorb the bitterness. After this, rinse with water. Cut the meat as desired. Wash the rice. Peel the potatoes and grate them on a fine grater. Chop the tomatoes in their own juice.
Подготовьте продукты для ежиков с баклажанами. Баклажаны почистите от фиолетовой кожуры, нарежьте кружочками, обсыпьте солью. Оставьте на 15-20 минут, чтобы соль впитала горечь. После этого сполосните водой. Мясо нарежьте произвольно. Рис помойте. Картофель почистите, натрите на мелкой терке. Томаты в собственном соку порубите.
Prepare the cereal. Boil the rice in salted water for 10 minutes. It should be half cooked.
Подготовьте крупу. Рис отварите в подсоленной воде 10 минут. Он должен быть наполовину готов.
Make minced meat. Scroll the beef and pork through a meat grinder. Salt and pepper. Add Italian herbs and raw grated potatoes.
Сделайте фарш. Прокрутите говядину и свинину через мясорубку. Посолите, поперчите. Добавьте итальянские травы и сырой натертый картофель.
Prepare hedgehogs with eggplants. Place tomatoes on the bottom of the baking dish. Make koloboks from the minced meat. Place on top. Place in the oven for 35-40 minutes at 180 degrees.
Приготовьте ежики с баклажанами. На дно формы для запекания выложите томаты. Из фарша сделайте колобки. Разместите сверху. Поставьте запекаться в духовку на 35-40 минут при 180 градусах.
Prepare the eggplant side dish. While the hedgehogs are baking, fry the eggplant slices in oil in a frying pan on both sides for 5-7 minutes. Add a little salt.
Подготовьте гарнир из баклажанов. Пока запекаются ежики, обжарьте кружочки баклажанов в масле на сковороде с двух сторон 5-7 минут. Немного посолите.
Place the prepared hedgehogs with eggplant slices on plates, pour the remaining tomato juice on top, garnish with a sprig of basil and serve.
Разложите готовые ежики с кружочками баклажанов по тарелкам, полейте сверху оставшимся томатным соком, украсьте веточкой базилика и подайте к столу.