Prepare food for hedgehogs in your sleeve. Peel the onion and chop it very finely. Tip: It is better to pass the pre-prepared frozen minced meat through a fine grinder again or grind it in a blender.
Подготовьте продукты для ежиков в рукаве. Лук почистите, очень мелко порубите. Совет: Заранее заготовленный замороженный фарш лучше еще раз пропустить через мелкую решетку мясорубки или измельчить в блендере.
Prepare the rice. Boil the cereal until half cooked for 10-12 minutes. Drain the water.
Подготовьте рис. Отварите крупу до полуготовности 10-12 минут. Воду слейте.
Prepare the minced meat. Add rice, salt, pepper, meat seasoning, dill, parsley, chopped onion, and water to the minced meat. Knead well with your hands and beat.
Приготовьте фарш. В мясной фарш добавьте рис, соль, перец, приправу для мяса, зелень укропа, петрушки, измельченный лук, воду. Хорошо вымесите руками и отбейте.
Make the sauce. Mix cream, tomato paste, sugar, salt, pepper.
Сделайте соус. Смешайте сливки, томатную пасту, сахар, соль, перец.
Prepare hedgehogs in your sleeve. Form hedgehogs with wet hands. Take a deep baking dish that will fit into the sleeve. Place some of the sauce and urchins on the bottom. Top with remaining sauce. Place the sleeve over the uniform. Tie at the sides, leaving small holes for steam to escape. Bake at 200 degrees for 30-35 minutes.
Приготовьте ежики в рукаве. Сформируйте влажными руками ежики. Возьмите глубокую форму для запекания, которая поместится в рукав. На дно выложите часть соуса и ежики. Сверху полейте оставшимся соусом. Наденьте на форму рукав. Завяжите по бокам, оставив небольшие отверстия для выхода пара. Запекайте при 200 градусах 30-35 минут.
Place the meatballs on a platter, pour over the sauce and serve.
Выложите тефтели на блюдо, полейте соусом и подайте к столу.