Rinse the rice and boil until half cooked. Peel the onions and garlic, cut the onion into small cubes 0.3x0.3 cm, pass the garlic through a press. Soak breadcrumbs in milk for 15 minutes. To serve, rinse and dry the green onions and parsley. Wash the cherry tomatoes and cut them in half.
Рис промойте и отварите до полуготовности. Репчатый лук и чеснок очистите, лук нарежьте мелкими кубиками 0,3х0,3 см, чеснок пропустите через пресс. Замочите панировочные сухари в молоке на 15 минут. Зеленый лук и петрушку для подачи промойте и просушите. Томаты черри помойте и порежьте пополам.
Prepare the minced meat. Mix minced meat, onions, rice and garlic in a bowl. Add breadcrumbs soaked in milk, salt, butter and ground black pepper. Knead the minced meat until smooth.
Подготовьте фарш. Смешайте в миске фарш, репчатый лук, рис и чеснок. Добавьте панировочные сухари, размоченные в молоке, соль, сливочное масло и черный молотый перец. Вымесите фарш до однородности.
Form and fry hedgehogs. Make small balls from the minced meat. Pour sunflower oil into a frying pan and heat it up. Fry the hedgehogs in a frying pan on both sides for about 15-20 minutes.
Сформируйте и обжарьте ежики. Из фарша слепите небольшие шарики. В сковороду налейте подсолнечное масло и разогрейте. На сковороде обжарьте ежики с двух сторон примерно 15-20 минут.
Place the finished fried hedgehogs on a plate, next to them are the stalks of green onions and halves of cherry tomatoes. Garnish the hedgehogs with a sprig of parsley.
Готовые жареные ежики выложите на тарелку, рядом положите стебли зеленого лука и половинки томатов черри. Украсьте ежики веточкой петрушки.