Rinse the rice and boil until half cooked. Peel the onion and garlic and chop in a blender. Treat the egg with a 3% soda solution and rinse. Wash the dill, dry it and chop it finely. Wash and dry the parsley, then separate the leaves from the stem. Prepare a deep baking dish.
Рис промойте и отварите до полуготовности. Лук репчатый и чеснок очистите и измельчите в блендере. Яйцо обработайте 3%-ным раствором соды и промойте. Укроп промойте, просушите и мелко нарежьте. Петрушку промойте и просушите, затем отделите листья от стебля. Подготовьте глубокую форму для запекания.
Make the sauce and prepare the hedgehogs. For the sauce, mix sour cream, mustard, water and 0.2 tsp. salt. For the hedgehogs, in a bowl, mix the minced meat, rice, onion, garlic, egg, dill, remaining salt and ground black pepper. Mix everything thoroughly.
Сделайте соус и подготовьте ежики. Для соуса смешайте сметану, горчицу, воду и 0,2 ч. л. соли. Для ежиков в миске смешайте фарш, рис, лук репчатый, чеснок, яйцо, укроп, оставшуюся соль и черный молотый перец. Все тщательно перемешайте.
Prepare hedgehogs in mustard sauce. Make balls of minced meat and place them in a deep baking dish, then pour mustard filling and bake the hedgehogs at 180 degrees for 50 minutes.
Приготовьте ежики в горчичной заливке. Слепите шарики из фарша и выложите их в глубокую форму для запекания, затем залейте горчичной заливкой и запеките ежики при температуре 180 градусов в течение 50 минут.
Place the finished hedgehogs in a frying pan for serving and garnish with parsley leaves.
Готовые ежики выложите на сковороду для подачи и украсьте листьями петрушки.