Rinse the pork and beef pulp, dry it, cut into small pieces and mince together twice. Rinse the bulgur and cook until tender, about 30 minutes. Wash the onions and carrots, peel and grate. Wash the zucchini and cut into slices without cutting off the skin. Wash the tomatoes, remove the stem and cut into slices. Grate the cheese on a coarse grater. Wash the egg. For serving, rinse and dry the lettuce leaves and dill, chop the dill.
Мякоть свинины и говядины промойте, обсушите, нарежьте небольшими кусками и пропустите через мясорубку вместе дважды. Булгур промойте и варите до готовности примерно 30 минут. Лук репчатый и морковь помойте, очистите и натрите на терке. Цуккини помойте и нарежьте дольками, не срезая кожицу. Помидоры помойте, удалите плодоножку и нарежьте дольками. Сыр натрите на крупной терке. Яйцо помойте. Листья салата и укроп для подачи промойте и просушите, укроп измельчите.
Make the pouring sauce. Mix sour cream and tomato paste in a bowl until smooth, add water, 0.5 tsp. salt, ground thyme and basil, mix everything thoroughly.
Сделайте соус для заливки. Смешайте в миске сметану и томат-пасту до однородности, добавьте воду, 0,5 ч. л. соли, молотый тимьян и базилик, все тщательно перемешайте.
Prepare the minced meat and form into hedgehogs. In a bowl, mix minced pork and beef, bulgur, onions, carrots, 0.5 tsp. salt, egg, ground pepper. Mix everything well. Form the minced meat into balls and place them in a baking dish at a short distance.
Подготовьте фарш и сформируйте ежики. В миске смешайте свино-говяжий фарш, булгур, репчатый лук, морковь, 0,5 ч. л. соли, яйцо, молотый перец. Все хорошо перемешайте. Из фарша сформируйте шарики и выложите их в форму для запекания на небольшом расстоянии.
Bake hedgehogs with bulgur. Place zucchini and tomato slices between the hedgehogs. Pour the tomato-sour cream mixture over the hedgehogs and sprinkle with cheese. Cover the pan with foil and bake the hedgehogs in a preheated oven at 200 degrees for 40 minutes. 20 minutes before cooking, open the foil.
Запеките ежики с булгуром. Между ежиками разложите дольки цуккини и помидора. Залейте ежики томатно-сметанной смесью и посыпьте сыром. Накройте форму фольгой и запекайте ежики в разогретой духовке при температуре 200 градусов в течение 40 минут. За 20 минут до готовности откройте фольгу.
Place lettuce leaves in a medium-deep plate and place hedgehogs with bulgur on them. Sprinkle with chopped dill.
В среднюю по глубине тарелку положите листья салата, на них выложите ежики с булгуром. Посыпьте нарезанным укропом.