If you use frozen minced meat, defrost it at room temperature in advance. Peel the onion and garlic. Grate the onion and pass the garlic through a press. Wash the basil, dry on paper towels, and chop. Cook spaghetti to serve according to package directions. Turn on the grill to heat up. Grease the grate with vegetable oil.
Если используете замороженный фарш, заранее разморозьте его при комнатной температуре. Лук и чеснок почистите. Лук натрите на терке, чеснок пропустите через пресс. Базилик вымойте, обсушите на бумажных полотенцах, измельчите. Отварите спагетти для подачи согласно инструкции, указанной на упаковке. Включите гриль на разогрев. Решетку смажьте растительным маслом.
Make mincemeat. In a deep bowl, combine both types of minced meat, breadcrumbs, chopped basil, lightly beaten egg, grated Parmesan, chopped onion and garlic, salt, oregano, black pepper and paprika. Mix well.
Займитесь фаршем. В глубокой емкости соедините оба вида фарша, панировочные сухари, измельченный базилик, слегка взбитое яйцо, тертый пармезан, измельченные лук и чеснок, соль, орегано, черный перец и паприку. Хорошо перемешайте.
Form hedgehogs. Form the minced meat into 18 balls of approximately the same size. Flatten each one, put a ball of mozzarella inside, roll it up again.
Сформируйте ежики. Из фарша слепите 18 шариков приблизительно одинакового размера. Каждый расплющите, вложите внутрь по шарику моцареллы, снова сверните.
Grill the hedgehogs. Lightly spray each ball with vegetable oil. Place on grill grate and grill for 5-6 minutes on each side.
Приготовьте ежики на гриле. Каждый шарик слегка сбрызните растительным маслом. Выложите на решетку гриля и жарьте по 5-6 минут с каждой стороны.
Serve grilled hedgehogs with spaghetti and tomato sauce.
Ежики на гриле подайте со спагетти и томатным соусом.