If you use frozen minced meat, defrost it at room temperature in advance. Rinse the rice, boil in boiling salted water for 8-10 minutes, drain in a colander. Wash vegetables and herbs, dry with paper towels. Peel the onions and carrots, remove the stalk, seeds and membranes from the bell pepper. Finely chop the onion and bell pepper, chop the carrots using a medium-mesh grater, and chop the dill. Prepare a heat-resistant form. Preheat the oven to 180 degrees.
Если используете замороженный фарш, заранее разморозьте его при комнатной температуре. Рис промойте, отварите в кипящей подсоленной воде в течение 8-10 минут, откиньте на дуршлаг. Овощи и зелень вымойте, обсушите бумажными полотенцами. Лук и морковь почистите, у болгарского перца уберите плодоножку, семена и мембраны. Репчатый лук и болгарский перец мелко нарежьте, морковь измельчите при помощи терки со средними ячейками, укроп нашинкуйте. Приготовьте жаропрочную форму. Разогрейте духовку до 180 градусов.
Prepare the gravy. Fry the chopped vegetables in a frying pan with oil for 6-8 minutes. Add tomato paste and stir. Dissolve flour in water and pour into vegetables. Season with salt and pepper and stir. Add dill and cook for 2-3 minutes.
Приготовьте подливу. Обжарьте измельченные овощи на сковороде с маслом 6-8 минут. Положите томатную пасту, перемешайте. Муку разведите в воде, влейте в овощи. Приправьте солью и перцем, перемешайте. Всыпьте укроп и готовьте 2-3 минуты.
Make hedgehogs. Mix the minced meat with rice, beat in the egg, add salt and seasonings to taste. Mix the ingredients well and form small balls. Place the meat preparations in a mold, pour over the gravy and place in the oven for 40-45 minutes.
Сделайте ежики. Смешайте фарш с рисом, вбейте яйцо, добавьте соль и приправы по вкусу. Хорошо перемешайте продукты, сформируйте небольшие шарики. Мясные заготовки уложите в форму, полейте подливой и отправьте в духовку на 40-45 минут.
Place the hedgehogs with minced pork on serving plates and spread the vegetable gravy on top.
Ежики со свиным фаршем выложите на порционные тарелки, сверху распределите овощную подливу.