Soak the pearl barley for several hours, then boil until tender and place in a sieve or colander to remove the moisture. Peel and wash the onion, grate a quarter of the onion on a fine grater. Wash the carrots. Prepare a bowl, frying pan and baking sheet.
Замочите перловую крупу на несколько часов, после чего отварите до готовности и откиньте на сито или дуршлаг, чтобы влага ушла. Очистите и помойте лук, натрите на мелкой терке четвертинку луковицы. Помойте морковь. Подготовьте миску, сковороду и противень.
Prepare the base. Place the minced meat, pre-cooked pearl barley and grated onion into a bowl. Add salt and pepper to taste, then mix thoroughly. Break the egg there and mix well again until the mixture becomes homogeneous.
Подготовьте основу. Переложите в миску фарш, заранее приготовленную перловку и тертый лук. Посолите и поперчите по вкусу, после чего тщательно перемешайте. Туда же разбейте яйцо, еще раз хорошо перемешайте, чтобы масса стала однородной.
Prepare the gravy. Cut the carrots and the remaining quarter of the onion into small strips. Heat vegetable oil in a frying pan and add vegetables to it. After 5 minutes, add 1 tbsp to the mixture. l. flour, mix. Then fill the ingredients with water. Stir the mixture until it boils. Salt and pepper to taste.
Приготовьте подливку. Морковь и оставшуюся четверть луковицы нарежьте мелкой соломкой. На сковороде разогрейте растительное масло и выложите к нему овощи. Спустя 5 минут добавьте в смесь 1 ст. л. муки, перемешайте. Затем залейте ингредиенты водой. Мешайте смесь, пока она не закипит. Посолите и поперчите по вкусу.
Set the hedgehogs to get ready. Form identical small balls from the prepared minced meat with pearl barley. Place the meat balls on a baking sheet, then pour the prepared gravy over them so that it completely covers the hedgehogs. Place the baking sheet in the oven for 50-60 minutes at a temperature of 180-200 degrees.
Поставьте ежики готовиться. Из подготовленного фарша с перловкой сформируйте одинаковые шарики небольшого размера. Выложите мясные шарики на противень, после чего залейте их готовой подливкой, чтобы она покрыла ежики полностью. Поставьте противень в духовку на 50-60 минут при температуре 180-200 градусов.
Serve the finished hedgehogs with pearl barley as a main dish. If desired, add a side dish to the dish: mashed potatoes, pasta or vegetable stew.
Готовые ежики с перловой крупой подавайте к столу в качестве основного блюда. По желанию добавьте к блюду гарнир: картофельное пюре, макароны или рагу из овощей.