Wash pork and chicken fillet in cool water and dry on paper towels. Peel the onions and garlic, rinse and finely chop. Wash the onion and dill under running water and dry, then chop. Wash the chicken egg well with soap or baking soda. Soak the rice in cold water for 30 minutes. To prepare minced meat, prepare a meat grinder or blender.
Свинину и куриное филе вымойте в прохладной воде и обсушите на бумажных полотенцах. Репчатый лук и чеснок очистите от шелухи и ополосните, мелко нарежьте. Зелень лука и укропа вымойте под проточной водой и обсушите, затем нашинкуйте. Куриное яйцо хорошо вымойте с мылом или пищевой содой. Рис замочите в холодной воде на 30 минут. Для приготовления фарша подготовьте мясорубку или блендер.
Prepare the minced meat. Cut the pork and chicken fillet into large pieces and grind through a meat grinder or grind in a blender. In a small bowl, soak pieces of white bread in milk. Drain the rice. In one bowl, mix pork, chicken fillet, rice, beat in a chicken egg and add soaked bread. Salt, pepper and knead the minced meat thoroughly for 10-15 minutes.
Приготовьте фарш. Свинину и куриное филе нарежьте крупными кусками и проверните через мясорубку или измельчите блендером. В небольшой мисочке замочите в молоке кусочки белого хлеба. С риса слейте воду. В одной миске смешайте свинину, куриное филе, рис, вбейте куриное яйцо и добавьте размоченный хлеб. Посолите, поперчите и тщательно вымесите фарш в течение 10-15 минут.
Prepare the gravy. Heat vegetable oil in a frying pan and fry the onion and garlic until golden brown. Add tomato paste, sour cream, water, green onions and dill. Add salt, coriander seeds and stir the gravy. Simmer the gravy over low heat for 3-4 minutes.
Приготовьте подливку. В сковороде разогрейте растительное масло и обжарьте лук с чесноком до золотистого цвета. Добавьте томатную пасту, сметану, воду, зеленый лук и укроп. Посолите, добавьте зерна кориандра и перемешайте подливку. Протушите подливку на медленном огне 3-4 минуты.
Prepare the hedgehogs. Form the minced meat into small balls of the same size, approximately 3-4 cm in diameter. Place them in a frying pan with the gravy, pour it over the hedgehogs on all sides and cover with a lid. Simmer the hedgehogs over low heat until cooked, about 30-35 minutes.
Приготовьте ежики. Из фарша сформируйте небольшие шарики одинакового размера примерно 3-4 см в диаметре. Выложите их в сковороду с подливкой, полейте ей ежики со всех сторон и накройте крышкой. Тушите ежики на медленном огне до готовности примерно 30-35 минут.
Serve the prepared hedgehogs made from minced meat with the addition of chicken hot along with a side dish of baked vegetables.
Готовые ежики из мясного фарша с добавлением курицы подавайте к столу горячими вместе с гарниром из запеченных овощей.