Conveniently arrange the products you need. Place the minced meat in a deep bowl. Peel, wash and finely chop the onion. Peel the garlic cloves, wash them and pass through a press. Wash the greens, dry and chop. Wash the tomatoes, peel and cut into cubes. Peel, wash and cut the carrots into slices. Wash the lemon and grate the zest. Rinse chicken eggs under running water.
Удобно расположите нужные продукты. Фарш положите в глубокую миску. Лук почистите, помойте и мелко нарежьте. Зубчики чеснока почистите, помойте и пропустите через пресс. Зелень помойте, обсушите и нарубите. Помидоры помойте, очистите от кожуры и нарежьте кубиками. Морковь почистите, помойте и нарежьте кружочками. Лимон помойте и натрите на терке цедру. Куриные яйца промойте под проточной водой.
Prepare the ground beef. In a bowl with minced meat, add salt, pepper, herbs, grated lemon zest, garlic, breadcrumbs and 1 raw egg. Stir.
Подготовьте говяжий фарш. В миску с фаршем добавьте соль, перец, зелень, тертую цедру лимона, чеснок, панировочные сухари и 1 сырое яйцо. Перемешайте.
Boil the eggs. Place the eggs in a pan of salted water and boil hard for 5-7 minutes after boiling. Then cool and peel off the shells.
Сварите яйца. В кастрюлю с подсоленной водой положите яйца и отварите вкрутую 5-7 минут после закипания. Затем остудите и очистите от скорлупы.
Form hedgehogs with eggs. Wrap each boiled egg in minced meat, forming hedgehogs.
Сформируйте ежики с яйцами. Заверните каждое отварное яйцо в фарш, формируя ежики.
Prepare the hedgehogs. Place the onion in a frying pan with oil and fry until soft. Add carrots and tomatoes. Dissolve tomato paste in a glass of water and pour into the pan. Add capers. Salt, pepper, sprinkle with paprika. Carefully place the hedgehogs on top. Cover with a lid and simmer over low heat for 60 minutes.
Приготовьте ежики. Отправьте в сковороду с маслом лук и жарьте до мягкости. Добавьте морковь и помидоры. Томатную пасту разведите в стакане воды и влейте в сковороду. Всыпьте каперсы. Посолите, поперчите, посыпьте паприкой. Сверху аккуратно выложите ежики. Накройте крышкой и тушите на медленном огне 60 минут.
Before serving, sprinkle with chopped herbs.
Перед подачей посыпьте нарезанной зеленью.