Prepare all ingredients. Transfer the minced meat into a deep bowl. Wash the cilantro, dill and chop finely. Peel, wash and finely chop the onion. Peel, wash and grate the carrots. Wash the peppers and tomatoes, peel and cut into small cubes. Rinse the rice. Preheat the oven to 180 degrees.
Подготовьте все ингредиенты. Фарш переложите в глубокую миску. Помойте кинзу, укроп и мелко нарубите. Лук почистите, помойте и мелко нарежьте. Морковь почистите, помойте и натрите на терке. Перец и помидоры помойте, почистите и нарежьте мелкими кубиками. Промойте рис. Разогрейте духовку до 180 градусов.
Cook the rice. Boil the rice in salted water until half cooked within 10 minutes from the moment it boils. Then remove from heat and cool.
Сварите рис. В подсоленной воде отварите рис до полуготовности в течение 10 минут с момента закипания. Затем снимите с огня и остудите.
Prepare the minced meat. Add rice, salt, pepper, spices and chopped herbs to a bowl with minced meat. Mix thoroughly.
Подготовьте фарш. В миску с фаршем добавьте рис, соль, перец, специи и нарезанную зелень. Тщательно перемешайте.
Prepare the vegetables. Place the frying pan on the fire, heat it up and pour in the oil. Add the onion to the pan and fry until soft and translucent. Add grated carrots and fry for a couple more minutes. Then add the chopped pepper and fry for 3-5 minutes. Add tomato slices and tomato paste to the vegetables. Stir, pour in a glass of water and simmer for 10 minutes. Then remove from heat and cool slightly.
Приготовьте овощи. Сковороду поставьте на огонь, разогрейте и влейте масло. Отправьте в сковороду лук и жарьте до мягкости и прозрачности. Добавьте тертую морковь и обжаривайте еще пару минут. Затем добавьте нарезанный перец и обжаривайте 3-5 минут. К овощам отправьте кусочки томатов и томатную пасту. Перемешайте, влейте стакан воды и тушите в течение 10 минут. Затем снимите с огня и немного остудите.
Form hedgehogs with vegetables. Take the prepared minced meat and form identical round cutlets. Grease a baking dish with oil and place vegetables on the bottom. Place the hedgehogs on top, cover the pan with foil and make several cuts in it. Place the pan in the preheated oven for 40-50 minutes. Turn the hedgehogs over 10-15 minutes before they are ready. Place the finished dish on portioned plates and serve.
Сформируйте ежики с овощами. Возьмите подготовленный фарш и сформируйте одинаковые круглые котлеты. Форму для запекания смажьте маслом и выложите на дно овощи. Сверху положите ежики, накройте форму фольгой и сделайте на ней несколько надрезов. Отправьте форму в разогретую духовку на 40-50 минут. За 10-15 минут до готовности переверните ежики. Готовое блюдо выложите на порционные тарелки и подайте к столу.
Serve with mashed potatoes or other side dish.
Подавайте с картофельным пюре или другим гарниром.