Defrost the minced meat in the refrigerator for 3 hours. Rinse the rice well. Peel the onions and finely chop them. Wash the chicken egg. Wash and peel the carrots, grate them on a fine grater. Wash and dry the parsley, chop for serving. Prepare a microwave-safe dish with a lid.
Фарш разморозьте в холодильнике в течение 3 часов. Рис хорошо промойте. Репчатый лук почистите и мелко покрошите. Куриное яйцо помойте. Морковь помойте и почистите, натрите на мелкой терке. Петрушку помойте и обсушите, порубите для подачи. Подготовьте форму для микроволновки с крышкой.
Prepare minced meat and fry. Mix half the onion, minced pork, rice, egg, salt and black pepper. Fry the carrots and the second part of the onion in vegetable oil over medium heat. Place the roast on the bottom of the pan.
Приготовьте фарш и обжарку. Смешайте половину лука, свиной фарш, рис, яйцо, соль и черный перец. Обжарьте на растительном масле на среднем огне морковь и вторую часть лука. Выложите обжарку на дно формы.
Make the sauce and form the meatballs. Heat the water to 50 degrees. Mix tomato paste with water and dried basil. Roll the minced meat into small balls.
Сделайте соус и слепите тефтели. Воду нагрейте до 50 градусов. Смешайте томатную пасту с водой и сушеным базиликом. Из фарша скатайте небольшие шарики.
Cook the hedgehogs in the microwave. Place the meatballs in the pan and pour the sauce over them. Close the pan with a lid and cook at maximum power for 10 minutes. Turn the meatballs over and cook for another 10 minutes.
Приготовьте ежики в микроволновке. В форму выложите тефтели и залейте соусом. Закройте форму крышкой и готовьте на максимальной мощности 10 минут. Переверните тефтели и готовьте еще 10 минут.
Serve microwaved hedgehogs sprinkled with fresh chopped parsley.
Подавайте ежики, приготовленные в микроволновке, посыпав их свежей рубленой петрушкой.