Defrost the minced meat in the refrigerator for 3 hours. Rinse the rice well and boil until half cooked. Peel the onions and finely chop them. Wash the chicken egg. Wash and dry the cilantro, remove thick stems. Heat the milk to 60 degrees. Preheat the oven to 180 degrees.
Фарш разморозьте в холодильнике в течение 3 часов. Рис хорошо промойте, отварите до полуготовности. Репчатый лук почистите и мелко покрошите. Куриное яйцо помойте. Кинзу помойте и обсушите, удалите толстые стебли. Молоко нагрейте до 60 градусов. Разогрейте духовку до 180 градусов.
Prepare the minced meat. Heat vegetable oil in a frying pan and fry the onion in it for 3 minutes. Mix minced meat, rice, onion, salt and chicken egg.
Приготовьте фарш. Разогрейте на сковороде растительное масло и обжарьте в нем лук в течение 3 минут. Смешайте фарш, рис, лук, соль и куриное яйцо.
Form hedgehogs. Form small balls of minced meat, roll them in flour, and place in a baking dish. Bake in the oven for 15 minutes.
Сформируйте ежики. Сформируйте небольшие шарики из фарша, обваляйте их в муке, переложите в форму для запекания. Запекайте в духовке в течение 15 минут.
Make the sauce and cook the hedgehogs until cooked. In a saucepan, fry the flour for 30 seconds. Add butter and salt, mix well. Stirring constantly with a whisk, pour in the hot milk. Pour the sauce over the hedgehogs in the pan and bake for another 15 minutes.
Сделайте соус и доведите ежики до готовности. В сотейнике обжарьте муку в течение 30 секунд. Добавьте сливочное масло и соль, хорошо перемешайте. Постоянно помешивая венчиком, влейте горячее молоко. Залейте соусом ежики в форме и запекайте еще 15 минут.
Serve the hedgehogs with beef, garnishing them with cilantro sprigs.
Подавайте ежики с говядиной, украсив их веточками кинзы.