Добавляйте треки, книги, тексты, слова в избранное! Для этого пройдите простую регистрацию.
Английский может быть забавным и веселым – переходите на наш телеграмм канал!

Recipes / Hedgehogs on fire Ежики на огне

Ежики на огне Hedgehogs on fire

Hedgehogs made from minced meat and rice are a hearty and beloved meat dish that can be prepared not only at home, but also outdoors. The right combination of vegetables, meat and spices allows you to cook delicious and original hedgehogs on fire. To stew meat hedgehogs, you can take a regular pot, but it is better to use a cauldron. The bottom of the cauldron is round and thick, and the heating is uniform - the fire seems to envelop the walls of the cauldron and this makes the dish more tasty, with a smoky aroma.


Ежики из фарша и риса — сытное и любимое многими блюдо, которое можно готовить не только дома, но и на природе. Правильное сочетание овощей, мяса и специй позволяет получить вкусные и оригинальные ежики, приготовленные на огне. Для тушения мясных ежиков можно использовать обычный котелок, но гораздо удобнее — казан. Его дно круглоe и толстое, за счет чего тепло распределяется равномерно: огонь обтекает стенки казана, придавая блюду дополнительных ноток аромата дыма.


Steps / Шаги:

  1. Defrost the minced meat in the refrigerator for 3 hours. Rinse the rice and boil until half cooked. Wash and peel the carrots, grate them. Peel the onions and garlic and chop with a knife. Wash the eggplant. Wash the tomato, remove the stem. Wash the bell pepper, remove the stem and seeds. Cut the vegetables into small cubes. Wash and dry fresh greens, chop finely. Light the fire and prepare a cauldron or kettle.
    Фарш разморозьте в холодильнике в течение 3 часов. Рис промойте и отварите до полуготовности. Морковь помойте и почистите, натрите на терке. Репчатый лук и чеснок почистите, измельчите ножом. Баклажан помойте. Помидор помойте, удалите плодоножку. Болгарский перец помойте, удалите плодоножку и семена. Нарежьте овощи небольшими кубиками. Свежую зелень помойте и обсушите, мелко покрошите. Разожгите огонь и подготовьте казан или котелок.
  2. Prepare the minced meat. Mix minced meat, rice, half the onion, salt and minced meat seasoning. Roll the minced meat into small balls.
    Приготовьте фарш. Смешайте фарш, рис, половину лука, соль и приправу для фарша. Фарш скатайте в небольшие шарики.
  3. Fry the vegetables. Heat vegetable oil in a cauldron. Sauté the remaining onion for 3 minutes. Add garlic, eggplant, bell pepper and carrots to the onion. Fry for 5 minutes. Add tomato.
    Пожарьте овощи. Разогрейте растительное масло в казане. Обжарьте оставшийся лук в течение 3 минут. Добавьте к луку чеснок, баклажан, болгарский перец и морковь. Жарьте 5 минут. Добавьте помидор.
  4. Cook the hedgehogs over the fire. Place the hedgehogs on the vegetables, pour boiling water so that the hedgehogs are half in the water. Close the cauldron with a lid and simmer the dish for 40 minutes.
    Приготовьте ежики на огне. Выложите ежики на овощи, залейте кипятком таким образом, чтобы ежики были наполовину в воде. Закройте казан крышкой и потомите блюдо 40 минут.
  5. Serve the grilled hedgehogs sprinkled with a mixture of chopped herbs.
    Подавайте ежики, приготовленные на огне, посыпав их смесью рубленой зелени.
Резепт с сайта foods3.ru
Recipe from foods3.su

eng3info@gmail.com Наш телеграм канал 🤖 Бот учит английскому