Defrost the minced meat in the refrigerator for 3 hours. Rinse the rice and boil until half cooked. Wash and peel the carrots, grate them. Peel the onions and garlic and chop with a knife. Wash the eggplant. Wash the tomato, remove the stem. Wash the bell pepper, remove the stem and seeds. Cut the vegetables into small cubes. Wash and dry fresh greens, chop finely. Light the fire and prepare a cauldron or kettle.
Фарш разморозьте в холодильнике в течение 3 часов. Рис промойте и отварите до полуготовности. Морковь помойте и почистите, натрите на терке. Репчатый лук и чеснок почистите, измельчите ножом. Баклажан помойте. Помидор помойте, удалите плодоножку. Болгарский перец помойте, удалите плодоножку и семена. Нарежьте овощи небольшими кубиками. Свежую зелень помойте и обсушите, мелко покрошите. Разожгите огонь и подготовьте казан или котелок.
Prepare the minced meat. Mix minced meat, rice, half the onion, salt and minced meat seasoning. Roll the minced meat into small balls.
Приготовьте фарш. Смешайте фарш, рис, половину лука, соль и приправу для фарша. Фарш скатайте в небольшие шарики.
Fry the vegetables. Heat vegetable oil in a cauldron. Sauté the remaining onion for 3 minutes. Add garlic, eggplant, bell pepper and carrots to the onion. Fry for 5 minutes. Add tomato.
Пожарьте овощи. Разогрейте растительное масло в казане. Обжарьте оставшийся лук в течение 3 минут. Добавьте к луку чеснок, баклажан, болгарский перец и морковь. Жарьте 5 минут. Добавьте помидор.
Cook the hedgehogs over the fire. Place the hedgehogs on the vegetables, pour boiling water so that the hedgehogs are half in the water. Close the cauldron with a lid and simmer the dish for 40 minutes.
Приготовьте ежики на огне. Выложите ежики на овощи, залейте кипятком таким образом, чтобы ежики были наполовину в воде. Закройте казан крышкой и потомите блюдо 40 минут.
Serve the grilled hedgehogs sprinkled with a mixture of chopped herbs.
Подавайте ежики, приготовленные на огне, посыпав их смесью рубленой зелени.