Prepare food for hedgehogs with zucchini. Peel the zucchini and grate it on a coarse grater. Add some salt. Leave for 10 minutes. Then squeeze out the excess juice. Peel the onions and carrots and chop them. Wash the rice. Tip: Young zucchini can be cooked with the skin on.
Подготовьте продукты для ежиков с кабачком. Кабачок почистите, натрите на крупной терке. Посолите. Оставьте на 10 минут. Затем лишний сок отожмите. Лук и морковь почистите, измельчите. Рис помойте. Совет: Молодые кабачки можно готовить вместе с кожицей.
Make minced meat for hedgehogs. In a bowl, mix meat, zucchini, onions, carrots. Add salt, pepper, semolina, rice, egg. Mix well.
Сделайте фарш для ежиков. В миске смешайте мясо, кабачок, лук, морковь. Добавьте соль, перец, манку, рис, яйцо. Хорошо перемешайте.
Prepare hedgehogs with zucchini. Wet your hands in water and form the minced meat into round cutlets. Pour water into a saucepan, add salt and bring to a boil. Place the hedgehogs in boiling water. Lay out the bay leaf. Cover the pan with a lid. Cook over very low heat for 60 minutes.
Приготовьте ежики с кабачком. Руки смочите в воде, сформируйте из фарша круглые котлетки. Налейте в кастрюлю воду, посолите, доведите до кипения. Ежики положите в кипящую воду. Выложите лавровый лист. Закройте кастрюлю крышкой. Варите на очень слабом огне 60 минут.
Serve the prepared hedgehogs with sour cream and boiled potatoes.
Подавайте готовые ежики со сметаной и отварным картофелем.